Anke en Juno
 
Samen met Juno heb ik eerst de cursus denkspellen en balans gevolgd. De benaderingswijze, kalmte, professionaliteit en vriendelijkheid van Diana heeft ervoor gezorgd dat ik een paar maanden later enkele privélessen heb gevolgd om met Juno het terugkomen te oefenen. Opnieuw een hele fijne ervaring mogen beleven. Juno heeft grote stappen gezet waar ik ontzettend blij mee ben. Mocht ik opnieuw een training of cursus willen volgen, ga ik graag terug naar Dogscout.
 
 
 


Suzanne en Sambal:


Vandaag een super interessante spiegel les met Diana en mijn hond Sambal gehad.
Ik had geen idee wat ik kon en mocht verwachten en had me bewust van te voren niet ingelezen over wat zo'n spiegelsessie zou inhouden, dus ik ging er heel blanco in.
Zonder op de inhoud of hoe het werkt in te gaan, kan ik vertellen dat je in korte tijd heel veel inzichten krijgt over jezelf, maar ook over de omgang met je hond en eventuele problemen waar je misschien tegenaan loopt.
Ik denk dat als ik in de fase waarin ik het echt moeilijk had met Sambal, dit had gedaan, ik veel beter had kunnen begrijpen waarom het niet goed ging en wat ik had kunnen verbeteren!
Kortom, het is absoluut de moeite waard, je leert enorm veel over jezelf en dat heeft ook positieve gevolgen voor de samenwerking met je hond.