Willian en Luna

 

Na aanmelding op de website voor een cursus voor Luna, een kruising Berner Sennen , Stafford telefonisch contact gehad met Diana.

Kreeg het advies om met Luna enkele privélessen te nemen.

Hier hebben we gebruik van gemaakt en zéér tevreden over de resultaten.

Diana is professioneel, behulpzaam en vriendelijk en heeft ons goed geholpen.

Ze leert de hond én jou anders te denken én doen.

Kortom een hele fijne ervaring.

Ik zou Diana van Dogscout zeker aanbevelen.

Groet Willian en Luna

Robert met Belle en Hanna

 

Na bijna 6 jaar dan toch een recensie van mij. Dat ik al die tijd verschillende workshops en cursussen heb gevolgd, zegt eigenlijk al genoeg.

Diana begeleidt je op een professionele, rustige wijze en met veel geduld.

Met Belle ( Engelse Bulldog ) volg ik detectie lessen. Ja, ook kort snuiten kunnen hun neus gebruiken, en haar werklust is best hoog.

En met Hanna ( Galgo Español ) volg ik mantrail lessen. Ook zij doet het erg goed.

Ik ben erg blij hoe ze is gegroeid van een schuchter hondje naar mooie Galga.

Buiten het feit dat we met zijn drieën veel plezier uit de lessen halen, helpt het ook zeker mee aan de band die je met je hond hebt.

Ik kan Dogscout ( Diana ) zeker aanbevelen.

Anke en Juno
 
Samen met Juno heb ik eerst de cursus denkspellen en balans gevolgd. De benaderingswijze, kalmte, professionaliteit en vriendelijkheid van Diana heeft ervoor gezorgd dat ik een paar maanden later enkele privélessen heb gevolgd om met Juno het terugkomen te oefenen. Opnieuw een hele fijne ervaring mogen beleven. Juno heeft grote stappen gezet waar ik ontzettend blij mee ben. Mocht ik opnieuw een training of cursus willen volgen, ga ik graag terug naar Dogscout.
 
 
 


Suzanne en Sambal:


Vandaag een super interessante spiegel les met Diana en mijn hond Sambal gehad.
Ik had geen idee wat ik kon en mocht verwachten en had me bewust van te voren niet ingelezen over wat zo'n spiegelsessie zou inhouden, dus ik ging er heel blanco in.
Zonder op de inhoud of hoe het werkt in te gaan, kan ik vertellen dat je in korte tijd heel veel inzichten krijgt over jezelf, maar ook over de omgang met je hond en eventuele problemen waar je misschien tegenaan loopt.
Ik denk dat als ik in de fase waarin ik het echt moeilijk had met Sambal, dit had gedaan, ik veel beter had kunnen begrijpen waarom het niet goed ging en wat ik had kunnen verbeteren!
Kortom, het is absoluut de moeite waard, je leert enorm veel over jezelf en dat heeft ook positieve gevolgen voor de samenwerking met je hond.